Ons Team.


Ons Team.


Ons Team.


Jaap van den Broek

Oprichter. Deep Tech. Publiek & Privaat.

Jaap is mede-oprichter van De Zaak van Advocaten en advocaat.


Jaap helpt start-ups en investeerders met investeringsrondes, exits en corporate governance vraagstukken. Hij adviseert op het snijvlak van publiek-private samenwerkingen om Nederland toonaangevend(er) te maken op het gebied van bedrijven die voortkomen uit wetenschappelijk onderzoek en streven naar maatschappelijke impact. Zo heeft hij veel ervaring met deep tech en bio-tech investeringen.


Jaap publiceert regelmatig over nieuwe ontwikkelingen op dit gebied, onder andere in NRC en EW.


Jaap heeft rechten en geschiedenis gestudeerd aan de Vrije Universiteit en de Universiteit van Amsterdam en heeft een LL.M. (cum laude) van de Universiteit van Glasgow.


Jaap heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Ondernemingsrecht (Fusies en Overnames). Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Sophie Kuijpers

Oprichter. Governance. Sustainability.

Sophie is mede-oprichter van de Zaak van Advocaten en advocaat.


Sophie haar expertise ligt bij duurzaamheidsontwikkelingen binnen het ondernemingsrecht. Zij is overtuigd van de kracht van ondernemingen om de nieuwe economie vorm te geven. Zo is Sophie co-auteur van de standaarddocumentatie voor steward ownership bedrijven. Zij publiceert en becommentarieert regelmatig over duurzaamheidsontwikkelingen.


Haar daadkracht voor vernieuwing in corporate governance komt tevens samen in haar werk als voorzitter van de stichting Blikverruimers.


Sophie heeft haar master Privaatrechtelijke Rechtspraktijk behaald aan de Universiteit van Amsterdam. Zij was graduate exchange student aan Brooklyn Law School.

Josephine Cleyndert

Legal Associate. Venture capital. SaaS.

Josephine is juridisch medewerker en assisteert bij advisering aan start-ups en investeerders bij investeringsrondes, exits en acquisities.


Ook helpt zij bij het adviseren van start-ups met het opstellen van participatieplannen voor management en werknemers. Josephine heeft ruime ervaring met investeringsrondes en exits bij SaaS bedrijven en industriële ondernemingen.

 

Josephine heeft een Master Ondernemingsrecht (LL.M) van de Universiteit Leiden. Josephine werkt vanuit Londen en was tussen 2017 en 2023 ingeschreven als advocaat bij de Nederlandse Orde van Advocaten.

Cabralstaat 1

1057CD Amsterdam

info@dezaakvanadvocaten.nl

Kantoorhandboek

©2023 De Zaak van Advocaten

Cabralstaat 1

1057CD Amsterdam

info@dezaakvanadvocaten.nl

Kantoorhandboek

©2023 De Zaak van Advocaten

Cabralstaat 1

1057CD Amsterdam

info@dezaakvanadvocaten.nl